Jdi na obsah Jdi na menu

Výstava Staré pověsti české

Vážení rodiče,

protože se mi podařilo zajistit si hlídání syna (Po-Út) a dop.podnik odložil stávku na čtvrtek , rozhodla jsem se, že se s dětmi zítra na výstavu podíváme. Sraz bude ve škole v 8:00. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!S sebou: Batoh,obyčejná tužka, pití, svačina, pláštěnka,ig. sáček(ten, kdo má v aut .problémy),případně vlhké ubrousky + malé kapesné(zmrzlina, upom. předměty).

Hračky ať děti nechají doma!!!!!!!!!

Doufám, že nám nebude pršet!!!!!!! Návrat plánuji okolo 12.40. Zpátky pojedeme pravděpodobně autobusem ve 12:05.

Na žádost některých rodičů bych s dětmi ještě navštívila stálou expozici NM. Pouze pokud nám toale  čas dovolí !  Další vstupné je 50/dítě. Pokud budete všichni souhlasit s návštěvou, zaplatím za děti a vyberu ve škole následující den.

Pěkný zbytek víkendu přeje Kateřina Obermajerová

http://www.youtube.com/v/QSyr9M5DZRk&rel=0&hl=cs_CZ&feature=player_embedded&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QSyr9M5DZRk&rel=0&hl=cs_CZ&feature=player_embedded&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář